ویزای توریستی 5ساله


ویزای تضمینی لطیفه ای خنده دار .............😁
ویزای توریستی کانادا در یک نگاه

مدت ویزا: حداکثر ۵ ساله
نوع ویزا: مولتیپل ۵ ساله 
امکان اخذ ویزای کار پس از ورود: در صورت یافتن شغل دارای تائیدیه، وجود دارد
هزینه: ۱۰۰  دلار برای ویزا و ۸۵ دلار برای انگشت نگاری وبرای کودکان زیر 14 سال فقط 100دلار و 85 لیر توسط سفارت اخذ میگردد
از نظر اداره مهاجرت کانادا چه کسی توریست است؟

توریست کسی است که تابعیت کشور کانادا را ندارد و بصورت قانونی از کانادا دیدن می کند. سالیانه کشور کانادا بیش از ۳۵ میلیون بازدید کننده را میزبانی میکند که با ویزاهای غیر اقامتی وارد این کشور میشوند. به غیر از افراد دارای اقامت کانادا و شهروندان کانادایی، برای مسافرت به کانادا همه افراد نیاز به مجوز ورود به کانادا را دارند. اگر شامل معافیت های کشورهایی که نیاز به ویزا ندارند نمیشوید، برای ورود موقت به کانادا جهت بازدید از کانادا تحصیل در کانادا و یا کار در کانادا، نیاز به ویزای کانادا دارید. این ویزای موقت را Temporary Resident Visa یا همان TRV مینامند
مدارک ویزای توریستی کانادا

پاسپورت معتبر و عکس
 مدارک تمکن مالی
دعوتنامه از فرد یا سازمانی در کانادا یا ارائه برنامه دقیق بازدید از کانادا
فرمهای پرشده ویزا
پرداخت هزینه های قانونی اخذ ویزای توریستی بصورت آنلاین
انجام انگشت نگاری سفارت کانادا در یکی از کشورهای ترکیه یا دبی و گرجستان
سایر مدارک تکمیلی که نشان دهنده وابستگی به کشور خودتان باشد و به نوعی که افسر سفارت قانع شود که شما باز خواهید گشت
ارائه کامل مدارک و سوابق شغلی و اعم از اشتغال به کار و فیش حقوقی و در صورت کارفرمابودن مدارک شرکت یا موسسه خود
ارائه اسناد کامل مربوط به دارایی ملکی و نقدینگی و حتی اتومبیل
سوابق ویزاهای شما که در پاسپورت فعلی یا 5 سال قبل موجود است
توجه : این مدارک بصورت کلی درج شده و برای اطلاعات دقیقتر با مشاور خود حتما مشورت کنید
مدت زمان اخذ ویزا و جوابیه
از زمان درخواست و ثبت انگشت نگاری در VAC  از سه هفته تا سه ماه ممکن است طول بکشد .
قوانین ورود و خروج مربوط به ویزای توریستی
ویزای توریستی کانادا معمولا به شکل ویزای تک ورود single entry یا ویزای مولتیپل کانادا multiple entry یا همان ویزای پنج ساله کانادا صادر میشود. ویزای توریستی برای متقاضیان ایرانی معمولا به صورت مولتیپل اینتری به مدت ۵ سال (یا پایان مهلت پاسپورت) صادر میشود. بر اساس قانون کلی حداکثر زمانی که توریست کانادا میتواند بدون خروج از کانادا در این کشور بماند ۶ ماه است. نکته قابل توجه دارندگان ویزای توریستی کانادا این است که داشتن ویزای بازدید از کانادا به معنی داشتن اجازه ورود به این کشور نمیباشد. بلکه آفیسر در هنگام ورود به خاک کانادا باید تشخیص دهد که ماهیت حضور فرد در کانادا موقت خواهد بود و متقاضی بازدید از کانادا قصد ماندن در کانادا را پس از ویزای کوتاه مدت ندارد.
متقاضیانی که دارای ویزای مولتیپل توریستی کانادا هستند، از تاریخ شروع تا پایان تاریخ ویزای درج شده در پاسپورت خود امکان سفر به کانادا را خواهند داشت. در هر بار ورود به کشور کانادا شما میتوانید تا سقف ۶ ماه در کانادا بمانید. امکان تمدید این ۶ ماه از داخل خاک کانادا با داشتن دلیل قانع کننده وجود خواهد داشت. در صورتی که دلیل قانع کننده نداشته باشید ملزم به ترک خاک کانادا هستید ولی میتوانید بلافاصله پس از ترک خاک کانادا ( منظور از خاک مرز میباشد) محدد وارد کانادا
شده و ۶ ماه دیگر در کانادا باشید. پس در هر ورود متقاضی مجاز به ماندن حداکثر ۶ ماه میباشد. ولی برای تعداد روزهایی که ، در هر سال یا در طول مدت ویزا، در کانادا هستید هیچ محدودیتی وجود ندارد.
 
 
 

this is test