ویزای انگلیس

ویزای انگلیس   

همانطور که می دانید با ویزای انگلیس (UK Visa) اجازه ورود به انگلستان، اسکاتلند، ولز و ایرلند شمالی را خواهید داشت. ویزایی قدرتمند که بر اساس هدف از سفر، به چند نوع متفاوت تقسیم می‌شود و به پاسپورت دارنده ویزای انگلیس، اعتبار و وزنی درخور می‌دهد. در مورد کشور انگلیس و تاریخ، فرهنگ چند ملیتی، طبیعت کارت پستالی و استانداردهای زندگی این کشور بسیار گفته و نوشته شده است اما شاید ندانید بر اساس تحقیقی بین‌المللی در ۱۸۹ کشور جهان، از هر 6 نفر یک نفر متقاضی ویزای کار در انگلیس است. کشوری با خلاقیت‌های بی پایان که می‌تواند دورنمایی بسیار جذاب برای کار،تحصیل و زندگی در اختیار هر سلیقه‌ای قرار دهد.

 

پاسخ به پرسش هایی مانند اینکه ویزای انگلیس بر چند قسم است و چه کسانی واجد شرایط دریافت آن هستند، مسائلی هستند که سعی می‌کنیم بطور کامل در این فرصت به آنها پاسخ دهیم. ابتدا ویزای  انگلیس که نوعی ویزای توریستی این کشور محسوب می‌شود را مرور می‌کنیم و سپس دیگر انواع ویزای این کشور را به تفکیک شرح خواهیم داد.

ویزای توریستی انگلیس 

ویزای توریستی انگلیس یکی از محبوب‌ترین انواع ویزای این کشور محسوب می‌شود. ویزایی که اساسا برای گشت و گذار، دیدار اقوام و دوستان و بطور کل سفر کوتاه مدت به بریتانیا طراحی شده است. نکته مهم در اخذ ویزای توریستی انگلیس این خواهد بود که متقاضی بتواند در روز مصاحبه برنامه و هدف سفر خود را بطور کامل و روشن برای افسر مهاجرت شرح دهد.

ویزای توریستی انگلیس به دو دسته تقسیم بندی می‌شود:

  • ویزای سینگل (یک بار ورود) : این نوع ویزا برای افرادی صادر می‌شود که قصد سفر مکرر به انگلیس را نداشته و هدف از سفر آنها تنها با یک بار ورود به این کشور تامین خواهد شد. البته بسته به هدف سفر و برنامه‌ای که متقاضی ارائه می‌دهد، آفیسر پرونده می‌تواند اعتبار ویزای سینگل انگلیس را کمتر از ۶ ماهصادر کند.
  • ویزای مولتیپل انگلیس (چند بار ورود) : این نوع ویزای انگلیس برای متقاضیانی صادر می‌شود که به دلیلی مشخص نیاز دارند به دفعات وارد بریتانیا و از آن خارج شوند. این ویزا عموما برای تجار و صاحبان بیزینس‌ها صادر می‌شود و به دارنده آن اجازه می‌دهد تا زمان اعتبار ویزای خود، به دفعات به بریتانیا سفر کند.

توجه: تقریبا برای تمامی پرونده‌های درخواست ویزای توریستی انگلیس که از کانال هلدینگ نیلگام وارد سفارت بریتانیا می‌شوند، ویزای توریستی انگلیساز نوع مولتیپل صادر خواهد شد و همانطور که اشاره این نوع ویزا بدلیل نداشتن محدودیت در تعداد ورود و خروج به خاک انگلیس مزیتی بزرگ نسبت به ویزای سبنگل این کشور خواهد داشت.

شرایط دریافت ویزای انگلیس

از سال ۲۰۱۱ تا کنون سفارت انگلیس، سخت گیری‌های بسیاری را برای صدور ویزا در قبال اتباع ایرانی اعمال می‌کند. این سخت گیری‌ها طبعا شرایط دریافت ویزای انگلیس را بیش از پیش پیچیده کرده و متقاضیان را در پیچ و خم وقت سفارت و ارائه مدارک قرار خواهد داد. شرایط دریافت ویزای انگلیس به شرح زیر است:

  • حداقل دو ویزای معتبر ( ویزای شینگن و ژاپن درصد موفقیت را بالا خواهند برد)
  • سند ملکی و مدارک شغلی قوی نقش بسیار مهمی در موفقیت درخواست خواهند داشت
  • حداقل ۱۰۰ میلیون تومان تمکن مالی در حساب کوتاه مدت
  • ترجیحا ویزای ریجکتی از کشوری جز انگلیس نداشته باشد. در صورت رد ویزا از کشورهایی بجز انگلیس حتما ویزای معتبر دیگری بعد از آن اخذ شده باشد.

اگرچه مورد آخر جرو الزامات شرایط دریافت ویزای انگلیس نیست اما فاکتوری است که افسر پرونده در نظر خواهد گرفت. در صورت داشتن ریجکتی از سفارت انگلیس مبلغ ۴۰۰ پوند به مبلغ تعرفه پایه اضافه خواهد شد.

مدارک لازم برای اخذ ویزای انگلیس

مدارک که متقاضی جهات اخذ ویزا به سفارت ارائه می‌دهد، یکی از تعیین کننده ترین عوامل در موفقیت درخواست ویزای انگلیس خواهد بود. هرگونه مغایرت و تناقض در مدارک ارائه شده به سادگی می‌تواند موجب ریجکت ویزای انگلیس شده و شاید تا چند سال به ممنوع الورودی بیانجامد.

  • کپی فرم آنلاین درخواست ویزای انگلیس
  • پاسپورت جدید با حداقل ۶ ماه اعتبار بعلاوه پاسپورت‌های قدیمی
  • دو قطعه عکس تمام رخ در سایز ۵/۴ * ۵/۳
  • پرینت حساب بانکی ۶ ماه گذشته
  • نامه تمکن مالی از بانک
  • کپی سند ملکی
  • ترجمه شناسنامه به همراه اصل آن
  • ارائه اصل سند ازدواج به همراه ترجمه آن (در صورت تاهل)
  • ترجمه مدارک کامل شغلی همچون جواز کسب و یا گواهی اشتغال
  • واچر هتل مهم اقامت در انگلیس در صورت نداشتن دعوتنامه
  • رزرو بلیط رفت و برگشت به انگلیس

نکته: در صورت داشتن دعوتنامه معتبر از انگلیس مدارک زیر نیز باید در پرونده وجود داشته باشد:

  • اصل و کپی دعوتنامه
  • مدارک هویتی شخص دعوت کننده
  • مدارک پرداخت مالیاتی و قب.ض شخص دعوت کننده در انگلیس
  • آخرین فیش حقوقی فرد دعوت کننده

مراحل درخواست ویزای انگلیس

نخستین گام برای برای درخواست ویزای انگلیس، پر کردن فرم آنلاین ویزای انگلیس است. هر متقاضی می‌بایست ابتدا با ورود به سایت نسبت بهایجاد یک حساب کاربری اختصاصی اقدام و سپس فرم درخواست ویزای انگلیس را با دقت تمام تکمیل نماید. مراحل درخواست ویزای انگلیس به شرح زیر است:

  • ورود به سامانه دریافت ویزای انگلیس و دریافت حساب کاربری
  • انتخاب نوع ویزای انگلیس
  • تکمیل فرم آنلاین ویزای انگلیس
  • گرفتن وقت سفارت انگلیس در تهران، امارات و یا ترکیه
  • پرداخت آنلاین هزینه درخواست آنلاین ویزای سفارت انگلیس
  • حضور در سفارت در روز تعیین شده، ارائه مدارک و انجام انگشت نگاری

در حال حاضر انگشت نگاری ویزای انگلیس در دو کشور امارات و ترکیه (دبی، ابوظبی، آنکارا و استانبول) انجام می شود.  همچنین تمامی مراحل تکمیل فرم آنلاین درخواست ویزای انگلیس به زبان انگلیسی است

 

هزینه اخذ ویزای  انگلیس   

خدمات اخذ ویزای انگلیس در  iyigasht   ارائه خواهد شد. البته باید توضیح داد لفظ تضمینی به معنی تضمین صدور ویزا نخواهد بود زیرا اساسا هیچ کس جز افسر پرونده نمی‌تواند در خصوص تایید و یا رد درخواست ویزای انگلیس تصمیم گیری کند. بنابراین لفظ تضمینی به معنی استرداد کل هزینه‌های تقاضی در صورت ویزا نشدن درخواست خواهد بود.

هزینه اخذ ویزای انگلیس 500 یورو است که کلیه هزینه‌های مربوط به مشاوره، تکمیل مدارک، ثبت نام آنلاین و پیگیری پاسخ سفارت انگلیس را شامل می‌شود. از آنجایی که انگشت نگاری ویزای انگلیس در دو کشور ترکیه و امارات صورت می‌گیرد و پس از تایید درخواست، متقاضیان محترم می‌بایست بار دیگر به سفارت مدنظر سفر کرده و نسبت به الصاق ویزای انگلیس به پاسپورت خود اقدام نمایند، iyigasht با هدف تسهیل و تسریع این روند، خدمات پیکاپ ویزای انگلیس را در دسترس شما قرار داده تا ضمن صرفه جویی در هزینه‌ها، پاسپورت ممهور به مهر سفارت انگلیس در تهران تحویل متقاضیان محترم گردد.

مدت زمان صدور ویزای انگلیس

بنابر اعلام وب سایت رسمی سفارت انگلیس، مدت زمان صدور ویزای انگلیس حدود ۳ هفته بطول خواهد انجامید. اما بدلیل ترافیک متقاضی برای ارائه وقت سفارت انگلیس، یک هفته تا ۱۰ روز باید به زمان فوق اضافه کرد. مجموعا می‌توان گفت در صورت کامل بودن مدارک متقاضی مدت زمان صدور ویزای انگلیس (بررسی مدارک در سفارت، انگشت نگاری و صدور ویزا) بین ۴۰ تا ۵۰ روز کاری خواهد بود.

پیگیری جواب ویزای انگلیس

جواب ویزای انگلیس، از طریق ایمیل به همان حساب کاربری ایجاد شده در وب سایت رسمی سفارت ارسال خواهد شد. تمامی پیگیری‌های جواب ویزای انگلیس اعم از زمان وقت سفارت، زمان انگشت نگاری و تایید و یا رد درخواست ویزا نیز از طریق همین حساب کاربری انجام خواهد شد.

سایر انواع ویزای انگلیس

پیش از بحث درباره انواع ویزای انگلیس باید بدانیم اتباع چه کشورهایی برای ورود به بریتانیا نیاز به ویزای انگلیس دارند. فهرست تمامی این کشورها را از طریق این لینک جستجو کنید. همانگونه که می‌دانید اتباع ایرانی نیز برای ورود به خاک بریتانیا نیاز به ویزای انگلیس دارند.

ویزای انگلیس بسته به هدف از سفر به بریتانیا انواع مختلفی دارد و محدود به ویزای توریستی که در بالا به آن اشاره شد نیست. در زیر انواع دیگر ویزای انگلیس معرفی می‌شود:

  • ویزای کار انگلیس یا UK work visas
  • ویزای تحصیلی انگلیس یا UK Study Visas
  • ویزای خانوادگی انگلیس یا UK Family Visas

تمامی اقسام دیگر ویزای انگلیس، همچون ویزای ازدواج، ویزای پزشکی و یا ویزای سرمایه گذاری زیر مجموعه یکی از این چهار تقسیم بندی کلی ویزای انگلیس محسوب می‌شوند.

ویزای کار انگلیس

اخذ ویزای کار انگلیس، یکی از روش‌های مهاجرت به این کشور محسوب می‌شود. اخذ این ویزا اما گذر از هفت‌خان خواهد بود و دشواری‌های بسیار زیادی برای متقاضی خواهد داشت. ویزای کار خود به ۳ دسته اصلی تقسیم بندی می‌شود:

ویزای Tier 1 یا نخبگان خارجی

ویزای Tier 1 انگلیس که نوعی ویزای کار بلند مدت محسوب می‌شود، خود با چهار دسته کارآفرین (Entrepreneur)، فارغ التحصیلان کارآفرین (Graduate Entrepreneur)، سرمایه‌گذار (Investor) و استعدادهای نخبه (Exceptional Talent) تقسیم بندی شده‌ است.

ویزای Tier 2 یا نیروی متخصص خارجی

ویزای Tier 2 انگلیس که به نوعی محبوب‌ترن نوع ویزای کاری انگلیس نیز محسوب می‌شود نوعی ویزای بلند مدت و دائمی این کشور است که ویژه مهارت‌های خاص طراحی شده‌است. این ویزا نیز خود به چهار دسته ویزای کار عمومی (General)، ویزای انتقال داخل شرکتی (Intra-company Transfer)، ویزای ورزشکاری(Sportsperson) و ویزای مبلغان دینی (Minister of Religion) تقسیم بندی شده است.

ویزای Tier 5 یا نیروی جوان خلاق، ورزشی و...

ویزای Tier 5 انگلیس آخرین قسم از انواع ۳ گانه ویزای کار انگلیس است. ویزای Tier 5 نوعی ویزای موقت کاری در انگلیس مخصوص جوانان خلاق در زمینه‌های ورزشی، خیریه‌ و...  محسوب می‌شود.

بر اساس آخرین آپدیت‌های وزارت کار انگلیس، در حال حاضر روش های مهاجرت به انگلیس بر اساس سیستم امتیازبندی (point based visas) ارزیابی می‌شوند و افراد متقاضی می‌بایست امتیازهای ذیل را برای واجد شرایط بودن دارا باشند:

  • پیشنهاد شغلی یا (Job Offer): بالاترین امتیاز را در سیستم (point based visas) خواهد داشت و به تنهایی تا ۳۰ امتیاز متقاضی را پوشش می‌دهد.
  • مدرک زبان انگلیسی (IELTS): دانش بالای زبانی انگلیسی یکی دیگر از وارد مهم در سیستم (point based visas) است. افراد با نمره IELTS بالا تا ۱۰ امتیاز کسب خواهند کرد.
  • درآمد: میزان حقوق دریافتی در قبال کار انجام شده در انگلیس نباید از ۲۰۸۰۰ پوند در سال کمتر باشد؛ هر چه میزان درآمد بیشتر باشد، امتیاز بیشتری (تا ۲۰ امتیاز) به متقاضی تخصیص داد خواهد شد.
  • تمکن مالی: فرد متقاضی ویزای کار در انگلیس باید تمکن مالی برای تامین هزینه‌های خود در یک دوره ۹۰ روزه را در قالب موجودی حساب بانکی ارائه دهد. این موجودی بانکی نباید از ۹۴۵ پوند کمتر باشد تا به اداره کار انگلیس ثابت شود وی توانایی تامین مخارج اصلی خود از قبیل خوراک، چوشاک و مسکن را طی یک دوره ۳ ماهه خواهد داشت.

البته در مواردی که کارفرمای انگلیسی تمامی هزینه‌های متقاضی را تقبل کرده باشد و این موضوع صراحتا در دعوتنامه  به شرط آنکه صراحتا در دعوتنامه شغلی ذکر شده باشد، نیازی به ارائه حساب بانکی نیست.

ویزای تحصیلی انگلیس

ویزای Tier 4 یا ویزای تحصیلی انگلیس روشی دیگر و شاید بهترین آنها برای مهاجرت به بریتانیا بوده و همانگونه که از نامش بر می‌آید برای ادامه تحصیل در این کشور است که خود دو زیرمجموعه را در برمی‌گیرد:

ویزای دانش آموزی: این نوع ویزای تحصیلی انگلیس مخصوص دانش‌آموزان ۴ تا ۱۷ ساله طراحی شده است و امکان تحصیل این رده سنی از مقطع پیش دبستانی تا دبیرستان را رفاهم می‌آورد.

ویزای دانشجویی: این نوع ویزا تحصیلی انگلیس مخصوص افراد بالای ۱۷ سال بوده و امکان تحصیلات دانشگاهی در دانشگاه‌ها و کالج‌های انگلیس را برای این رده سنی ممکن می‌سازد.

یکی از مزایای بسیار مهم ویزای تحصیلی انگلیس این است متقاضی می‌تواند پس از پایان دوران تحصیلی و اخذ مدرک دانشگاهی در مهلت قانونی ویزای تحصیلی خود برای ویزای کار در این کشور نیز اقدام کند. البته برای دریافت ویزای تحصیلی انگلیس ابتدا نیاز به دریافت پذیرش تحصیلی از یکی از دانشگاه‌ها و یا موسسات آموزشی معتبر در این کشور است که خود تابع سیستم امتیازبندی ویزا (point based visas) است.

نوع دیگری از ویزای تحصیلی موسوم به ویزای تحصیلی کوتاه مدت یا Student Visitor وجود دارد که مخصوص دوره‌های کوتاه مدت کالج و یا یادگیری زبان انگلیسی است. اعتبار این ویزا حداکثر ۱۱ ماه است و فرد می‌بایست پیش از پایان اعتبار این نوع ویزا، خاک بریتانیا را ترک نماید.

ویزای خانوادگی انگلیس

آخرین قسم از انواع ویزای انگلیس، ویزای خانوادگی نام دارد. ویزای خانوادگی انگلیس برای افرادی مناسب خواهد بود که تابعیت کشورهای خارج از منطقه اقتصادی اروپا را دارند و می‌خواهند پس از ملحق شدن به خانواده و یا همسر خود، حداقل ۶ ماه در بریتانیا اقامت داشته باشند. البته تحت شرایطی خاص به این افراد اقامت دائم انگلیس نیز تعلق خواهد گرفت.

ویزای خانوادگی انگلیس انواع مختلفی دارد که مهمترین آنها عبارتند از:

  • افرادی که می خواهند به همسر و یا نامزد خود در انگلیس ملحق شوند (موسوم به ویزای ازدواج)
  • افرادی که می‌خاهند به والدین خود در انگلیس ملحق شوند
  • افرادی که می‌خواهند به فرزندان خود در انگلیس بپیوندند
  • یکی از افرارد خانواده قصد حمایت و ساپورت شما را داشته باشد.

در مورد آخر این فرد خانواده می‌بایست شهروند بریتانیا و یا دارای اقامت دائم این کشور باشد.

درخواست ویزای خانوادگی انگلیس البته شرایطی دارد که در ذیل فهرست شده‌اند:

  • حداقل ۱۸ سال سن
  • اصالت رابطه خانوادگی قابل اثبات باشد. برای مثال ازدواج زوجین می‌بایست در کشور مبدا صورت گرفته باشد و نه در بریتانیا
  • اثبات این موضوع که پس از اخذ ویزای خانوادگی انگلیس با خانواده و یا همسرتان زندگی خواهید کرد
  • خانواده شما محلی مناسب برای زندگی در بریتانیا داشته باشند
  • هیچ گونه سابقه کیفری در داخل بریتانیا و یا خارج از آن نداشته باشید.

this is test