مهاجرت استان نوااسکوشیا

مهاجرت استان نوا اسکوشیا 

در قالب Nova Scotia Nominee Program از طریق برنامه های مهاجرتی زیر متقاضی می پذیرد:


• برنامه کارآفرینی (Entrepreneur)  
• برنامه نیروی متخصص (Skilled Worker)  
• برنامه فارغ التحصیلان کارآفرین (International Graduate Entrepreneur)
• برنامه مشاغل مورد نیاز استان (Nova Scotia Demand: Express Entry) 
• برنامه تجربه کاری در استان (Nova Scotia Experience: Express Entry)

برنامه نیروی متخصص (Skilled Worker)

این برنامه مهاجرتی استان نوا اسکوشیا زیر مجموعه برنامه مهاجرتی آتلانتیک- کانادا ست. استان های مجاور اقیانوس اطلس با انعقاد قرارداد با دولت فدرال اقدام به معرفی یک برنامه مهاجرتی به مدت سه سال به صورت آزمایشی کرده اند که در راستای رشد اقتصادی آتلانتیک – کانادا ست و در تاریخ ۶ مارس ۲۰۱۷ راه اندازی شده است. سهیمه پذیرش این برنامه برای سال ۲۰۱۷ تعداد ۲۰۰۰ درخواست در نظر گرفته شده است. این برنامه مهاجرتی برای سه گروه نیروی متخصص عالی، نیروی متخصص متوسط و فارغ التحصیلان دانشگاهی ست که قصد دارند به طور دائم در استان های نیوبرانزویک، نیوفوندلند، نووو اسکوشیا، جزیره پرنس ادوارد زندگی کنند.

این برنامه مهاجرتی شامل سه زیر گروه است:

• برنامه نیروی متخصص با مهارت بالا (Atlantic High-Skilled Program)
• برنامه نیروی متخصص با مهارت متوسط (Atlantic Intermediate-Skilled Program) 
• برنامه فارغ التحصیلان خارجی (Atlantic International Graduate Program)

شرایط برای برنامه نیروی متخصص با مهارت بالا: 


• داشتن حداقل یک سال سابقه کار در طی سه سال گذشته در یکی از NOC های سطح 0، A ،B (چند نکته: 1-سابقه کار می تواند تمام وقت، پاره وقت یا غیر مداوم باشد اما باید جمع تعداد روزهای کاری به 1560 روز برسد. 2- سابقه کار باید در یک شغل باشد اما می تواند با کارفرماهایی مختلفی باشد. 3- شغل های داوطلبانه یا بدون حقوق قابل قبول نیست.4- سابقه کاری می تواند در خاک کانادا یا خارج از خاک کانادا باشد.) 
• داشتن پیشنهاد کار از سوی کارفرما (پیشنهاد کار باید ویژگی های زیر را داشته باشد: 1-از طرف یک کارفرما معین یکی از استان های آتلانتیک باشد. 2- برای کار دایمی که حداقل 30 ساعت در هفته باشد و فصلی نباشد. 3- در یکی از NOC های سطح 0، A ،B باشد. 3- مطابق با سابقه کار باشد. 4- مدت اعتبار آن باید حداقل یک سال از تاریخی که اقامت دائم داده می شود، باشد.) 
• داشتن حداقل یک مدرک دانشگاهی کانادایی یا مدرک غیر کانادایی معادل شده در سیستم Educational Credential Assessment که در 5 سال گذشته معادل شده باشد. 
• داشتن مدرک زبان حداقل CLB4 (این مدرک باید در کمتر از دو سال گذشته دریافت شده باشد) 
• تمکن مالی: داشتن منابع مالی کافی برای شروع زندگی در نووا اسکوشیا

شرایط برای برنامه نیروی متخصص با مهارت متوسط:


• داشتن حداقل یک سال سابقه کار در یکی از NOC های سطح C 
• داشتن پیشنهاد کار از سوی کارفرما (پیشنهاد کار باید ویژگی های زیر را داشته باشد: 1-از طرف یک کارفرما معین یکی از استان های آتلانتیک باشد. 2- برای کار دایمی که حداقل 30 ساعت در هفته باشد و فصلی نباشد. 3- در یکی از NOC های سطح 0، A ، B ، C باشد. 3- مطابق با سابقه کار باشد. 4- مدت اعتبار آن باید دایمی باشد.)
• داشتن حداقل یک مدرک دانشگاهی کانادایی یا مدرک غیر کانادایی معادل شده در سیستم Educational Credential Assessment که در 5 سال گذشته معادل شده باشد. 
• داشتن مدرک زبان حداقل CLB4 (این مدرک باید در کمتر از دو سال گذشته دریافت شده باشد) 
• تمکن مالی: داشتن منابع مالی کافی برای شروع زندگی در نووا اسکوشیا

شرایط برای برنامه فارغ التحصیلان خارجی:


• نیازی به سابقه کار نیست. 
• داشتن پیشنهاد کار از سوی کارفرما (پیشنهاد کار باید ویژگی های زیر را داشته باشد: 1-از طرف یک کارفرما معین یکی از استان های آتلانتیک باشد. 2- برای کار دایمی که حداقل 30 ساعت در هفته باشد و فصلی نباشد. 3- در یکی از NOC های سطح 0، A ، B ، C باشد. 3- نیازی نیست که پیشنهاد کار با سابقه کار تطابق داشته باشد. 4- مدت اعتبار آن باید حداقل یک سال از تاریخی که اقامت دائم داده می شود، باشد. 5- کارفرما نیازی به LMIA ندارد.) 
• داشتن حداقل یک مدرک، دیپلم و یا دوره کارآموزی دو ساله از دانشگاه ها یا موسسات آموزشی استان های آتلانتیک
• دانشجوی تمام وقت در کانادا به مدت حداقل دو سال باشد ( نکته: برنامه آموزشی نمی تواند کلاس زبان انگلیسی یا فرانسه و یا آموزش از راه دور یا مجازی باشد و اگر بورسیه یا فلوشیپ دانشگاهی هستید که باید به کشور خود بازگردید، نمی توانید برای این برنامه مهاجرتی اقدام کنید.) 
• داشتن مدرک زبان حداقل CLB4 (این مدرک باید در کمتر از دو سال گذشته دریافت شده باشد) 
• فارغ التحصیل شدن در 12 ماه گذشته در زمان ارسال درخواست
• زندگی کردن در یکی از استان های آتلانتیک به مدت حداقل 16 ماه در دو سال گذشته قبل از فارغ التحصیلی
• داشتن ویزا، مجوز کار، مجوز تحصیل یا آموزش در کانادا 
• تمکن مالی: داشتن منابع مالی کافی برای شروع زندگی در نووا اسکوشیا


فهرست مشاغلی که استان نووا اسکوشیا در سال 2015 اعلام کرد، در زیر آمده است:

حسابرس مالی و حسابدار مهندس نرم افزار 
 مدیر منابع انسانی  برنامه نویس کامپیوتر و کارشناس توسعه رسانه های تعاملی
 افسر و مامور خرید طراح وب
کارشناس علوم زمین شناسی و اقیانوس شناس تکنسین مهندسی عمران 
مهندس عمران تکنسین مهندسی مکانیک 
 مهندس مکانیک تکنسین نقشه کشی و درفتینگ 
مهندس الکترونیک و برق بازرس مهندسی و کارشناس امور نظارتی 
 مهندس صنایع  تکنسین خدمات کاربر
 مهندس کامپیوتر پرستار دارای پروانه رسمی
کارشناس و مشاور سیستم های اطلاعاتی فیزیوتراپیست
مدیر نرم افزارهای داده و تحلیل گر پایگاه داده  کارشناس کاردرمانی
کارشناس آزمایشگاه پزشکی  پرستار با مجوز کاربردی (کارشناس ارشد پرستاری)
روان شناس مشاور خانواده، ازدواج و مسائل مربوط
نماینده فروش

برنامه مشاغل مورد نیاز استان (Nova Scotia Demand: Express Entry)

 شرایط لازم برای اقدام در این برنامه:
• داشتن پروفایل ثبت شده فعال در سیستم اکسپرس انتری سازمان مهاجرت، شهروندی و پناهندگی کانادا
• داشتن مدرک تحصیلی دانشگاهی کانادایی یا مدرک غیر کانادایی معادل شده
• داشتن حداقل یک سال سابقه کار درطی 10 سال گذشته در یکی از مشاغل مورد نیاز استان نووا اسکوشیا
• داشتن مدرک زبان حداقل CLB 7
• داشتن منابع مالی کافی برای استقرار زندگی در نووا اسکوشیا
• کسب امتیاز 67 از 100 در سیستم امتیاز بندی Nova Scotia Demand: Express Entry points grid در 6 فاکتور زیر 

6 فاکتور انتخاب عبارتند از:

فاکتور انتخاب

حداکثر امتیازی که دارد

1.تحصیلات

25 امتیاز

2.مهارت در زبان انگلیسی یا فرانسه

28 امتیاز

3.تجربه ی کاری

15 امتیاز

4.سن

12 امتیاز

5.داشتن قرارداد کاری در استان

10 امتیاز

6.انطباق پذیری

10 امتیاز

جمع

100 امتیاز

امتیاز قبولی

67 امتیاز

تحصیلات 

مدرک

 امتیاز

دکترا

25 امتیاز

فوق لیسانس

23 امتیاز

دو مدرک دانشگاهی

22 امتیاز

لیسانس

21 امتیاز

کاردانی

19 امتیاز

دیپلم

5 امتیاز

زیر دیپلم

فاقد شرایط لازم

مهارت در زبان انگلیسی یا فرانسه

زبان اول (انگلیسی یا فرانسه)

امتیاز

CLB 9 و بالاتر

24 امتیاز

CLB 8

20 امتیاز

CLB 7

16 امتیاز

پایینتر از CLB 7

فاقد شرایط لازم

زبان دوم (انگلیسی یا فرانسه)

CLB 5

4 امتیاز

پایینتر از CLB 4

0 امتیاز

سابقه کار: اگر شما در 10 سال گذشته در NOC 2011, Skill Type 0, Skill Level A or B سابقه کاری داشته اید، می توانید با توجه به تعداد سال های کاری امتیاز دریافت کنید.

سابقه کاری

امتیاز

کمتر از 1 سال

فاقد شرایط لازم

1 سال

9 امتیاز

3-2 سال

11 امتیاز

5-4 سال

13 امتیاز

6 سال یا بیشتر

15   امتیاز

سن

سن

امتیاز

زیر 18 سال

فاقد شرایط لازم

35-18 سال

12 امتیاز

36 سال

11 امتیاز

37 سال

10 امتیاز

38 سال

9 امتیاز

39 سال

8 امتیاز

40 سال

7 امتیاز

41 سال

6 امتیاز

42 سال

5 امتیاز

43 سال

4 امتیاز

44 سال

3 امتیاز

45 سال

2 امتیاز

46 سال

1 امتیاز

47 سال به بالا

0 امتیاز

پیشنهاد شغلی: اگر متقاضی پیشنهاد شغلی در NOC 2011, Skill Type 0, Skill Level A or B از یک کارفرما در استان داشته باشید میتوانید 10 امتیاز دریافت کنید.

 انطباق پذیری

انطباق پذیری

امتیاز

داشتن پیشنهاد شغلی

5 امتیاز

دو سال تحصیل تمام وقت اکادمیک دراستان در سطح دبیرستان یا دانشگاه

5 امتیاز

دو سال تحصیل تمام وقت اکادمیک همسردر استان درسطح دبیرستان یا دانشگاه

5 امتیاز

حداقل 1 سابقه کارتمام وقت در استان در

NOC 2011, Skill Type 0, Skill Level A or B

10 امتیاز

حداقل 1 سال سابقه کارهمسر در استان با شرایط مذکور

5 امتیاز

داشتن بستگان در استان

5 امتیاز

مهارت زبان انگلیسی یا فرانسه همسر: CLB4 یا بالاتر

5 امتیاز

 چگونه؟

  1. اگر متقاضی واجد شرایط باشد، نخست باید پروفایل خود را در سیستم اکسپرس انتری در سایت اداره مهاجرت کانادا ثبت کند.
  2. با داشتن ای ای نامبر، متقاضی می تواند فایل NSNP (برنامه ی انتخابی استان نوا اسکوشیا) خود را ثبت کند.
  3. اداره مهاجرت استان، فرم تقاضا را در طی حداقل 3 ماه بررسی می کند و اگر شرایط مناسب باشد، نام وی در بانک اطلاعاتی اکسپرس انتری وارد می شود، در نتیجه 600 امتیاز برنامه استانی به متقاضی اضافه می شود.
  4. سپس از طریق اداره مهاجرت کانادا دعوت به اقدام برای مهاجرت دائم کانادا می شود و 60 روز زمان برای ثبت فایل خواهد داشت.

this is test