اقامت از طریق ملک در ترکیه


توجه : مطالب مندرج در این صفحه کلی میباشد و برای کسب اطلاعات دقیقتر میتوانید با کارشناسان و مشاوران ما تماس بگیرید 

آیا با خرید ملک در ترکیه میتوانم اقامت بگیرم؟                                  
بله می توانید 

چرا من به اقامت ترکیه احتیاج دارم؟
 
در حال حاضر شما با پاسپورت ایرانی میتوانید ۹۰ روز در ترکیه اقامت داشته باشید و این به این معنی است که شما اگر قصد اقامت بیشتر از ۹۰  روز در ترکیه را دارید بایدکارت اقامت ترکیه را از اداره مهاجرت دریافت کنید. 
دولت ترکیه در جهت تسهیل شرایط اقامتی و تشویق بیشتر اتباع کشورهای دیگر جهت سرمایه گذاری در ترکیه از سال ۲۰۱۳  اقدام به ارائه اقامت یکساله به  خریدارانملک در ترکیه نمود که این زمان در سال ۲۰۱۷  به دو سال افزایش پیدا کرد.

  اقامت ترکیه تا چه مدتی معتبر است؟
  
اعتبار اقامت ترکیه بر اساس شرایط و نوع اقامت متقاضی از ۶ ماه تا ۵ سال متغیر است . اقامت ۶ ماه ترکیه معمولا برای کارگران فصلی خارجی است که از طرف کارفرما درخواست میشود و پیش زمینه دریافت اجازه کار ترکیه میباشد . اقامت خریداران خانه در ترکیه ابتدا حداکثر ۲ ساله سپس حداکثر ۳ ساله  و بعد از ۵ سال  قابل تبدیل به اقامت دائم می باشد 

چگونه برای دریافت اقامت ترکیه اقدام کنم؟  

ابتدا فرم انلاین  تقاضای اقامت ترکیه را از طریق سایت اداره مهاجرت پر نمایید سپس سیستم روز و زمان ارائه مدارک را به شما اعلام میکند . در این صفحه شما زمان و مدارکی را که باید همراه داشته باشید را مشاهده میکنید . از این صفحه  پرینت بگیرید و تا روز مصاحبه همراه خودتان داشته باشید .  محل مصاحبه و ارائه مدارک اداره مهاجرت شهری است که ملک خریده اید. شما بعد از زمان مصاحبه میتوانید تنها ۱۵ روز خارج از ترکیه باشید ولی بعد از دریافت اقامت ترکیه می توانید به مراتب ورود و خروج داشته باشید .
 
توجه فرمایید که دریافت اقامت ترکیه برای افرادی مناسب است که قصد زندگی در ترکیه را دارند در صورتی که هدف شما از خرید ملک خانه ای جهت تعطیلات میباشد نیازی به هزینه اضافی ندارید با پاسپورت ایرانی میتوانید ۹۰  روز در ترکیه اقامت داشته باشید و در صورت لزوم میتوانید با مراجعه به اداره مهاجرت این زمان را افزایش دهید.

 
توجه فرمایید اداره مهاجرت ترکیه با هیچ شخص و سازمانی در ارتباط با اقامت ترکیه قرارداد ندارد بنا بر اعلام اداره مهاجرت اخیرا فرمهایی با مدارک جعلی دریافت شده که این فرمها توسط شخص سومی و در ازای دریافت مبلغی هنگفت  تهیه و ارسال شده توصیه میشود از  اعتماد بیجا  به افرادی که ادعای دریافت اقامت ترکیه ویا تابعیت ترکیه را دارند خودداری کنید . در صورت ارائه مدارک جعلی توسط شما و یا به نام شما پروسه اقامت شما کنسل خواهد شد .

 
 
هزینه اقامت ترکیه چقدر است؟ 

هزینه واریزی سالانه اقامت ترکیه بر اساس پاسپورت و مدت زمان درخواست شما متغیر است زمانی که شما فرم اداره مهاجرت را پر مینمایید سیستم به شکل خودکار هزینه کارت اقامت شما را اعلام میکند که برای دارندگان پاسپورت ایرانی  ۸۰ دلار و ۶۳ لیر هزینه کارت میباشد .

تفاوت اقامت ترکیه از طریق اجاره ملک با خرید ملک چیست ؟
 
بنا بر قوانین جدید اداره مهاجرت ترکیه هیچ گونه اقامتی به افرادی که تقاضای اقامت از طریق اجاره ملک در ترکیه را دارند تعلق نمیگیرد و اقامت افرادی که در گذشته از طریق اجاره ملک کسب شده تمدید نمیشود.
اقامت ترکیه از طریق خرید ملک در ترکیه ابتدا دو ساله سپس ۳ ساله تمدید میشود پس از پایان ۵ سال میتوانید درخواست برای اقامت دائم و یا پاسپورت ترکیه را بدهید . احتمال رد شدن اقامت سرمایه گذاری خرید ملک در ترکیه به هیچ عنوان وجود ندارد .
قوانین جدید اداره مهاجرت ترکیه که به زودی اجرایی خواهد شد
 
بر طبق قوانین جدید اقامت خانوادگی از طریق خرید خانه در ترکیه به ۳ سال افزایش خواهد یافت و تنها شرط دریافت اقامت ۳ ساله مدت زمان باقیمانده پاسپورت متقاضی است که باید ۳۶ ماه زمان تا پایان اعتبار داشته باشد
 
بر اساس قوانین جدید سال ۲۰۱۸ اداره مهاجرت ، با خرید ملک و یا املاکی به ارزش سیصد هزار دلار آمریکا می توانید پاسپورت و شهروندی داعم ترکیه را در طی ۳ ماه بدست آورید . 
 
قابل توجه از سال ۲۰۱۷  قانون محدودیت خروج از ترکیه در سال  برای متقاضان اقامت ترکیه با خرید خانه برداشته شده است .    


 

قوانین اخذ پاسپورت ترکیه جدید  سال 2018

اخذپاسپورت ترکیه با ایجاد امکان سفر به بیش از 148 کشور بدون نیاز به ویزا، با شرکت در هر یک از برنامه‌های سرمایه‌گذاری ترکیه، ممکن می‌باشد. به طور کلی سه روش برای خرید پاسپورت ترکیه وجود دارد:

  • خرید ملک در ترکیه
  • خرید شرکت در ترکیه
  • برنامه‌های سرمایه‌گذاری دولتی ترکیه
  • سپرده‌گذاری در بانک‌های دولتی ترکیه

هر کدام از این برنامه‌ها شرایط ویژه‌ای دارند که با توجه به سهولت و کم هزینه‌تر بودن، روش خرید ملک بیشترین مخاطبان سرمایه‌گذار در ترکیه را به خود اختصاص داده است. تاکنون با پرداخت حداقل 1 میلیون دلار آمریکا، امکان خرید و اخذ پاسپورت ترکیه وجود داشته است. در حال حاضر پیرو تغییرات قوانین شهروندی ترکیه، شرایط به شدت تسهیل و هزینه‌ها کاهش یافته است. به طوری که تنها با پرداخت 250 هزار دلار امکان خرید پاسپورت ترکیه وجود دارد. این قانون از تاریخ 19 سپتامبر 2018 به اجرا درآمده است. شرایط شرکت در هر یک از برنامه‌ها طبق ماده 20 قانون شهروندی ترکیه به شرح زیر می‌باشد:

  • خرید ملک به ارزش حداقل 250 هزار دلار آمریکا
  • خرید شرکت به ارزش 500 هزار دلار آمریکا
  • سرمایه گذاری دولتی به ارزش 500 هزار دلار آمریکا
  • راه‌اندازی کسب و کار و استخدام حداقل 50 نفر از مردم کشور ترکیه
  • سپرده‌گذاری در بانک‌های دولتی به ارزش حداقل 500 هزار دلار آمریکا

 

مزایای خرید پاسپورت ترکیه

  • عدم نیاز به حضور در کشور ترکیه
  • امکان انتخاب نوع برنامه‌ی سرمایه‌گذاری
  • امکان کار و کسب و کار در کشور ترکیه
  • امکان تحصیل و اشتغال همسر و فرزندان
  • امکان بازگشت سرمایه به علاوه سود بعد از سه سال
  • امکان سفر به بیش از 148 کشور بدون نیاز به ویزا
  • امکان فروش و انتقال ملک بعد از سه سال از خرید ملک
  • عدم نیاز به ترک شهروندی و لغو پاسپورت کشور متبوع خود
  • امکان خرید چند ملک با مجموع ارزش حداقل 250 هزار دلار آمریکا
  • امکان اخذ پاسپورت برای خانواده شامل همسر و فرزندان زیر 18 سال

نکته: طبق ماده 1 از قانون شماره 403 حقوق شهروندی ترکیه، اگر کودک شما بعد از دریافت پاسپورت و شهروندی ترکیه متولد گردد نیز شهروند ترکیه محسوب می‌شود.
 

شرکت اقامتی و توریستی iyigasht   

this is test